Psychologia
4 minuty
Dania główne
Fasolka po bretońsku na trzy sposoby. Wybierz swój ulubiony przepis
4 minuty
Gotowanie
Smalec z fasoli – dwa przepisy na „wege smalec”, które pokochasz
5 minut
Dieta
Fasola – źródło białka, witamin i minerałów. Dlaczego warto sięgać po fasolę i jej kiełki?
6 minut
Dieta
Pestki dyni – wspierają płodność, wzmacniają układ odpornościowy, pomagają zwalczyć pasożyty, i nie tylko
5 minut
Dieta
Słonecznik – co dobrego znajduje się w jego pestkach?
5 minut
Dieta
Olej słonecznikowy. Jak z niego korzystać, by służył zdrowiu i urodzie?
5 minut
Dieta
Chałwa – smaczna i wbrew pozorom zdrowa przekąska. Co znajdziemy w chałwie i jak zrobić jej domową wersję?
5 minut
Dania główne
Ciecierzyca (cieciorka) – dlaczego warto po nią sięgać? Proste przepisy z cieciorką w roli głównej
5 minut
Dieta
Sezam – co kryje się w jego nasionach? Wartości odżywcze i zdrowotne sezamu
4 minuty
Dieta
Hummus – dlaczego warto włączyć go do diety? Przepis na hummus paprykowy i z suszonymi pomidorami
5 minut
Dieta
Olej konopny z nasion – czym się różni od oleju CBD i RSO (THC)? Jak działa na zdrowie i urodę?
4 minuty
Dieta