Go to content

Wiosenne odprężenie – przepis na pyszną zbożówkę z orkiszem

Fot. Materiały prasowe

Małe przyjemności to najkrótsza droga do szczęścia! Wypróbuj boskie przepisy na kubek bardzo niezwykłej zbożówki – i zrób sobie przyjemność! Dziś jest najlepszy dzień, by nauczyć się żyć szczęśliwie. Weź udział w naszej akcji: Szybki kurs czerpania przyjemności z życia – naucz się cieszyć swoim życiem i wygrywaj nagrody.

Na gorąco Bardzo łatwe Z mlekiem

Składniki

  • 2 saszetki Inki z orkiszem
  • 6 plasterków żeń-szenia suszonego lub kandyzowanego
  • 300 ml mleka kokosowego
  • 100 ml mleka
  • 2 łyżeczki miodu

Przygotowanie

Do rondelka wlewamy wodę oraz mleko, następnie wkładamy żeń-szeń i dwie saszetki Inki. Całość zagotowujemy i odstawiamy, aby wszystkie smaki się połączyły. Kawę przelewamy do szklaneczek. Jeśli potrzeba dodajemy miód do smaku.